Högkvalitativa produkter är inte bättre än den som använder dem. Därför vill vi dela med oss av våra erfarenheter till våra kunder.

Vi anordnar sessioner med färdighetsträning, föredrag, seminarier och workshoppar. Det bästa av allt är att våra lärare vet vilka problem du ställs inför i ditt dagliga jobb. I stället för teoretisk, "labbkunskap" får du de verktyg och praktiska kunskaper du behöver för att använda våra produkter på bästa sätt.

Är du intresserad av en träningssession för ditt team?

 • Rutlimning
  Lär dig allt om rutlimning!
 • Plastreparation
  Med den ökade användningen av plast inom bilkarossen blir plastreparationslösningar allt viktigare! Lär dig hur man reparerar repor, sprickor eller hål i t.ex. stötfångare, spoilers och skyddsplåtar.
 • Mekanisk reparation
  Lär dig om Henkels anaeroba produkter, bla. Lösningar inom gänglåsning, gängtätning, cylindrisk fastsättning och flänstätning.
 • Metallreparation
  Henkels TEROSON-produkter erbjuder innovativa lösningar för karossreparation - en helt nyt eknik som ersätter plåtslageri för att återskapa skadade karosspaneler
 • Skarvtätning
  Vårt breda utbud av tätningsprodukter uppfyller de hösta standarden för kvalitet och ekonomi. Lär dig allt om Henkels tätningslösningar!
 • Annan utbildning?
  Vi kan anpassa oss efter dina behov - kontakta oss för mer information!

Månadens produkt

TEROSON VR 20
Rengöring/silikonborttagning. Unik ytbehandling som kan avlägsna silikon.

 

 

 

 

Upptäck mer

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om senaste nytt om kampanjer, produkter och specialerbjudanden.

 

 

 

 

Registrera dig